WTF, Weert Totaal Festival

Het Weert Totaal Festival, WTF, is in een paar jaar tijd een begrip geworden in Weert.
Een van de eerste festivals van het seizoen met meer dan 50 speciaalbieren van 10 brouwerijen, kwaliteitswijnen, cocktails, kindervermaak, lekker eten en heerlijke livemuziek.

Mis het niet op 9 mei, Hemelvaartsdag, Sint Raphaëlpad Weert.


De brouwerijen

De Brouwschuur - Weert

Kraom beer - Heythuysen

Thorns Wit - Thorn

Aspro Brews - Susteren

Brouwerij ’t Smakt - Smakt

Milky Road - Zeeland

Brouwerij Vandijck (BE) - Lommel

Stadsbrouwerij Maastricht - Maastricht

Hooglander - Aarle-Rixtel

Strieper craftbier - Valkenswaard

De wijnen

Zoals alle voorgaande edities komen de kwaliteitswijnen weer van wijnhuis Beaugrim uit Weert.

Wijnhuis Beaugrim is een onafhankelijke wijnhandel in kwaliteitswijnen tegen aantrekkelijke prijzen. Oprichtster Anne-Carine van Grimbergen-Baudoin, registervinoloog, heeft de dagelijkse leiding over de wijnhandel en importeert de meeste wijnen zelfstandig. De wijnhandel levert wijnen aan wijnhandelaren, restaurants, hotels, cafe’s en andere bedrijven, maar ook aan particulieren.

De focus ligt op eigen import van kwaliteitswijnen met een goede prijs/kwaliteitverhouding uit Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Duitsland en Oostenrijk. Maar ook de kwaliteitswijnhuizen uit de Nieuwe Wereldlanden zijn vertegenwoordigd in het assortiment.

De Cocktails

JD Hospitality is dé expert van cocktailcultuur. Van cocktail catering en personeelstrainingen tot unieke cocktail workshops en merkactivaties, zij streven naar perfectie en nieuwe smaakcombinaties. Het getalenteerde personeel zorgt voor een onvergetelijk Weert Totaal Festival met een verzorgde bar en de beste producten.

Steun ons

Festival sponsoren

9 - 10 mei

Stichting Gran Fiesta

GRATIS TOEGANG!