stichting Gran Fiesta presenteert

Woodstock Tribute Festival

Informatie

Over het Woodstock Tribute Festival

Image

Duik in de nostalgische sfeer van de legendarische jaren '60 met het Woodstock Tribute Festival, een uniek kleinschalig evenement dat de iconische Woodstock spirit tot leven brengt! We nodigen je hartelijk uit om samen de liefde, muziek en gemeenschapszin te vieren, die Woodstock zo memorabel maakten.

Wat kun je verwachten?

Een dag vol met adembenemende optredens van de beste bands die de magische Woodstock-ervaring herbeleven. Voel de vibraties van Janis Joplin, Jimi Hendrix, The Who en vele andere muzikale legendes door de lucht trillen.

Ontdek een sfeervolle markt waar je kunt struinen langs kraampjes boordevol passende spullen die de sfeer van Woodstock uitademen. Of je nu op zoek bent naar vinylplaten, vintage kleding, handgemaakte sieraden of unieke kunstwerken, je vindt het allemaal hier.

Gratis toegang

Ja, je leest het goed! Duik in deze onvergetelijke ervaring zonder een cent te betalen. We willen de Woodstock-spirit van vrijheid en toegankelijkheid voor iedereen behouden, dus kom zoals je bent en vier met ons mee.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van iets bijzonders. Markeer vrijdag 10 mei in je agenda, trek je meest kleurrijke outfit aan en bereid je voor op een onvergetelijke reis terug in de tijd. Peace, love & music wachten op je in Weert! ✌️🌺

  • vrijdag 10 mei van 13.00 tot 23.00 - Woodstock Tribute Festival
  • Raphaelpad & Ursulinenhof Weert

Steun ons

Festival sponsoren

9 - 10 mei

Stichting Gran Fiesta

GRATIS TOEGANG!