Markt

Het Woodstock Festival in Weert belooft dit jaar een groots spektakel te worden met de introductie van een unieke markt op vrijdag 10 mei 2024. Terwijl de gemoedelijke sfeer van de jaren '60 herleeft, krijgen bezoekers de kans om tussen de muzikale optredens door een fascinerende markt te ontdekken die de essentie van Woodstock ademt.

De markt, geïnspireerd door de cultuur en het erfgoed van het originele Woodstock Festival, zal een breed scala aan producten bieden. Van vintage kleding die het hippie-tijdperk weerspiegelt tot handgemaakte sieraden, en unieke kunstwerken. Het wordt een plek waar de spirit van Woodstock niet alleen te horen is, maar ook te zien en te voelen.

Dit is een kans om je onder te dompelen in de Woodstock-cultuur, nieuwe mensen te ontmoeten en unieke herinneringen te creëren. Zorg dat je deze bijzondere toevoeging aan het Woodstock Festival in Weert niet mist. Het is niet alleen een kans om terug te stappen in de tijd, maar ook om deel uit te maken van een gemeenschap die de waarden van liefde, vrede en muziek koestert.

Markeer vrijdag 10 mei 2024 in je agenda en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring!

Steun ons

Festival sponsoren

9 - 10 mei

Stichting Gran Fiesta

GRATIS TOEGANG!